E-BAKFIETSEN

E-BAKFIETSEN

1. FAQ over e-bakfietsen: Wat is het precies? en hoe werkt het?

E-bakfietsen is een ander woord voor elektrische bakfiets. De  elektrische bakfiets is in verschillende uitvoeringen te koop. Een elektrische bakfiets is uitgerust met een elektrische achterwielmotor met derailleur en versnellingen. Of de E-bakfiets is voorzien van een middenmotor
die een ketting aandrijft of een belt (snaaraandrijving) verbonden tussen de elektrische middenmotor en de as van het achterwiel.
De elektrische motor wordt aangedreven door de stroom die afgegeven wordt door de accu hoe krachtiger de accu af te meten in Wh hoe groter is de actieradius van de elektrische bakfiets. je kiest natuurlijk voor accu die verwisselbaar is en gewoon in huis kan worden opgeladen.
De bediening van de achterwielmotor of middenmotor vind je op het stuur aan de linkerkant dit gaat meestal door het indrukken van knoppen de + is opschakelen (De meeste bakfietsmotoren hebben vijf standen) en de - is terugschakelen. aan de rechterkant vind je de bediening van de versnellingen.

De snaar of ketting drijft het achter tandwiel aan, het tandwiel bevind zich op de achteras. De achteras kan zijn voorzien van een NEXUS versnellingsnaaf
met 3, 5 of meer versnellingen. Ook bestaan er elektrische bakfietsen die zijn voorzien van een Enviolo versnellingsnaaf deze wordt bediend door een shifter op het stuur.u kunt ook kiezen voor een elektrische bakfiets met een volledig automatische Enviolo versnellingsnaaf.

2. FAQ over e-bakfietsen: WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN E-BAKFIETS

Een groot voordeel van een E-bakfiets is dat hij elektrisch wordt voortgedreven en dus 100 % schoon is goed voor het milieu en de leefomgeving.

Maar er zijn meer voordelen om een elektrische bakfiets aan te schaffen.

  1. Meer kinderen tegelijk vervoeren

Met één kind op de fiets gaat prima, twee wil ook nog best, maar daarna wordt het lastig.
Een elektrische bakfiets is superhandig om je kids veilig, snel én tegelijk mee te vervoeren. Een baby kan mee vanaf drie maanden in een speciale babyschaal of Maxi-Cosi-drager zie accessoires.

  1. Geen tweede auto nodig

Tweede auto nodig? Een elektrische bakfiets is een voordeliger en veel duurzamere optie. Je hebt immers geen benzinekosten, parkeerkosten, betaalt geen belasting en vervuilt de lucht niet. Bovendien ben je op een elektrische bakfiets vaak nog sneller dan wanneer je de auto pakt. Nog een groot voordeel: je hoeft je niet druk te maken om een parkeerplek bij school of de kinderopvang. Die elektrische bakfiets kun je altijd kwijt.

  3. Ruimte zat voor de boodschappen

Onderweg naar huis, maar toch nog een boodschap nodig? Geen zorgen of je het allemaal wel op de fiets kan vervoeren. In een elektrische bakfiets is meer dan genoeg ruimte voor al die pakken luiers en meer. ook voor je ritje naar het tuincentrum of de bouwwinkel kun je de elektrische bakfiets pakken. Echt waar, je wilt nooit meer anders. Wat ideaal zo’n een bak vol ruimte.

   4. Lekker gezond bezig!

Een elektrische bakfiets is niet alleen ideaal voor het normale woon-school-crècheverkeer. Je gaat hem vast en zeker pakken in je vrije tijd. Bijvoorbeeld om nieuwe plekken te ontdekken, naar het bos te fietsen of lekker naar het strand te gaan of gewoon om even lekker te bewegen en een frisse neus te halen met de kids Wat lekkers mee om te drinken en eten en gaan met je elektrische bakfiets!

MET DE E-BAKFIETS WAT EEN FEEST!

3. FAQ over e-bakfietsen: WELKE MERKEN ZIJN VERKRIJGBAAR BIJ BUXXO BIKES?

Buxxo Bikes levert elektrische fietsen en elektrische bakfietsen. Bent u op zoek naar een Vogue elektrische bakfiets met drie wielen zoals de vogue carry 3 of de vogue superior 3 of de troy bakfiets met drie wielen dan kunnen wij u deze leveren. Of u zoekt een qivelo bakfiets met drie wielen dan hebben we een qivelo curve 3 voor u. of u zoekt een bimas bakfiets dan kunnen we die indien voorradig ook leveren. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u een tweewiel elektrische bakfiets zoekt dan hebben wij voor u de qivelo curve 2  en de vogue superior 2 .Wij hebben ook een echt topmodel tweewiel elektrische bakfiets de qivelo ananda two wheel e-bakfiets.

Buxxo Bikes is officieel dealer van Vogue, Qivelo, en Bimas.  Buxxo Bikes heeft zelf de Buxxo Bikes Caloo elektrische bakfiets.  Momenteel is de Caloo voorzien van een elektrische achterwielmotor met derailleur en 7 versnellingen. Deze fantastische E-bakfiets is terug te vinden in diverse bakfietstesten en zelfs in het buitenland is het een winnaar! De Buxxo Bikes Caloo wordt dit jaar verder door ontwikkeld en zal ook snel met een krachtige middenmotor geleverd gaan worden daarnaast zullen er enkele veiligheidsaspecten worden aangepast wat de Caloo nog beter zal gaan maken. Wilt u de informatie voor de nieuwe Caloo ontvangen?

vul dan het onderstaande formulier in en wij houden u op de hoogte wanneer hij geleverd kan worden.

Ja, hou mij op de hoogte over de nieuwe Caloo bakfiets

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET MERK BUXXO BIKES ?

Buxxo Bikes laat speciaal de nieuwe Caloo bakfiets vervaardigen in Nederland. Alleen echte vaklieden zijn bij het ontwikkelingsproces betrokken. De nieuwe Caloo frames worden gebogen, gelast en afgewerkt daarna gestraald en gepoedercoated. Standaard kleur van het nieuwe Caloo frame is Black.
Optioneel zal er ook nog voor andere kleuren gekozen kunnen gaan worden. Hierdoor maak je de Caloo bakfiets nog meer eigen. Er zullen twee nieuwe uitvoeringen op de markt gebracht gaan worden. Een uitvoering met een achterwielmotor maar ook een uitvoering met een middenmotor met een extra verzwaarde ketting of belt (snaaraandrijving). De nieuwe Caloo bakfiets zal worden voorzien van een andere stuurinrichting met daardoor weer verbeterde rijeigenschappen.
Ook aan de veiligheid van u en uw kinderen zal de nodige aandacht besteed gaan worden. De nieuwe Caloo bakfiets zal daarom worden uitgerust met perfecte hydraulische schijfremmen. Wij van Buxxo Bikes vinden de veiligheid van u en uw passagiers enorm belangrijk! 
ook de regenhuif zal worden verbeterd door keuze van andere materialen en zal als optie worden aangeboden even als het zonnedak. Kortom het is echt de moeite waard om nu alvast uw nieuwe Caloo bakfiets te reserveren. U kunt dit aangeven in het bericht in het bovenstaande formulier.
Wij zullen u dan perfect op de hoogte houden.

Waarom zou iedereen dit product bij buxxobikes.com moeten bestellen?

Buxxo Bikes heeft al duizenden klanten geholpen met fietsen, elektrische fietsen, elektrische

bakfietsen, elektrische fatbikes elektrische scooters en special e-bikes.

Dus kies je natuurlijk voor een betrouwbaar bedrijf zoals Buxxo Bikes.

Dan weet je dat je Caloo elektrische bakfiets in vertrouwde handen is kwa service en garantie.

Ook voor onderhoud kun je bij Buxxo Bikes terecht.

Buxxo bikes is officieel dealer van King Polis en biedt hierdoor de beste verzekering voor jouw elektrische bakfiets aan. Ook veiligheid sloten met hoge diefstalpreventiewaarden tot ART 4 kun je bestellen bij Buxxo Bikes.

 

Buxxo Bikes levert graag ook jouw nieuwe e-bakfiets.