E-SCOOTERS

De E-scooter wordt steeds meer gezien als vervoermiddel van A naar B en dat is maar goed ook, ze zijn handig, economisch en bovenal groen.

100 % schoon dus beter voor het milieu, de portemonnee  en je eigen leefomgeving. E-Scooters vind je in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Buxxo Bikes is al jaren officieel dealer van de EVOmaxx E-scooters. 

 

 

Nieuw! de EVOmaxx E-Trend de voordeligste E-Scooter Met BOSCH motor!

EVOMAXX E-LINE

De E-scooter is er voor jong en oud, voor de hippe, stoere scholier, die zich wil onderscheiden van de rest, alsook voor de snelle ondernemer die vanuit de binnenstad snel naar kantoor wil of van kantoor naar de binnenstad voor een korte lunch met zijn collega's, parkeren is uiteraard geen probleem met de E-scooter. Het is slechts een kwestie van tijd dat u in Nederland de E-scooter overal ziet rijden. 

De E-scooter is OOK het ideale vervoermiddel voor de senioren, door de lage instap makkelijk toegankelijk, de brede banden zorgen ook voor stabiliteit.

Elektrisch rijden wordt het rijden van de toekomst, zuinig, schoon en stil en op een E-scooter wil je wel gezien worden !!

 

EVOMAXX E-VANTAGE

Met de komst van onze E-VANTAGE scooter is de elektrische scooter zo ver ontwikkeld dat deze minder duur zijn dan een normale scooter, waardoor de keuze voor een elektrische scooter alleen nog maar voordeliger is.

De verkoopcijfers van elektrische E scooters stijgen dan ook in rap tempo, evenals de actieradius, onze E scooter heeft een actieradius van maar liefst 45 km tot 70 km * en met extra accu zelfs 90 km tot 140 km * afhankelijk van de gekozen uitvoering.

Onze E scooter is leverbaar met een blauw snorfiets kenteken zodat er geen helm nodig is en met Geel kenteken.